gezondheid

Personal Trainers

Personal trainer Veghel

Personal trainers zijn verantwoordelijk voor het beoordelen van het welzijn van een cliënt in relatie tot lichaamsbeweging, voeding en de juiste training. Ze ontwerpen therapeutische oefenprogramma’s en begeleiden de cliënt bij het gebruik van de oefenapparatuur. De personal trainer maakt gebruik van een verscheidenheid aan hulpmiddelen, waaronder boeken, trainingsapparatuur, tijdschriften, vertrouwde trainers, oefeninstructies en houdingsoefeningen.

Personal trainers zijn verantwoordelijk voor het volgen van de vooruitgang van de cliënt en voor het documenteren ervan. Ze geven één op één begeleiding of geven les in groepslessen. In beide situaties moet een personal trainer het welzijn van een klant beoordelen om het algemene fitnesssucces te bevorderen.

Als u een baan zoekt in de fitnessindustrie als personal trainer, kunt u er vrij zeker van zijn dat u uw handen vol hebt. Met een diploma in persoonlijke training, en ervaring in het veld, kunt u verwachten niet alleen uitstekende kansen, maar ook continu aanbiedingen van werkgelegenheid. Je salaris kan variëren van $25, turbine tot $40.000 per jaar.

Bewegen wetenschappen graden bieden de opleiding en de kennis basis die nodig is om een positie als een personal trainer te verdienen. Je hoeft geen postdoctoraal werk in de bewegingswetenschappen af te ronden om als een sterke kandidaat te worden beschouwd. Door een wetenschappelijke graad te behalen, kun je je cv versterken met ervaring en kennis op gebieden als kinesiologie (spiertesten), voedingsadvies, en bedrijfstraining.

Als je het gevoel hebt dat je beter geschikt bent in een snelle medische omgeving, is een carrière in de sportgeneeskunde misschien iets voor jou. In dit beroep bent u betrokken bij de behandeling en verzorging van atleten, sporters en mensen die in hun trainingsroutine aan algemene fitness doen. Je zou verantwoordelijk zijn voor het voorkomen van schadelijke blessures, acuut of chronisch, en hen begeleiden nadat de gebeurtenis zich heeft voorgedaan. Er zijn eindeloze mogelijkheden voor vooruitgang in het veld, en flex punt wordt verwacht voor de meeste loopbanen in dit veld.

Als je een jogger, klimmer, hardloper, of fitness liefhebber, moet u overwegen een persoonlijke trainer carrière. Persoonlijke trainers vereisen het plaatsen van een cv met een begeleidende brief, in aanvulling op de eisen voor een geldige staat bestuur certificering en uw kwalificaties zullen worden geëvalueerd. Deze carrière vereist meer opleiding, en meer ervaring, dan de meeste fysieke activiteit loopbanen.

Een persoonlijke trainer moet verwachten te betalen tussen de $ 20.OURRATE en $ 40.000 per jaar. Training posities zijn beschikbaar op een full-time, part-time, korte termijn, vaste, tijdelijke, of contract basis. U kunt worden betaald in de vorm van uurloon, dagloon, maandloon of salaris. Vaardigheden omvatten het ontwerpen van een schema en het voldoen aan de behoeften van cliënten met overgewicht die proberen af te vallen en hun conditie op peil te houden. Succesvol werken met cliënten om gewicht te verliezen en hun fitness te behouden vereist een veel andere aanpak dan een cliënt die probeert om weer in goede vorm te komen.

Als je interesse hebt in personal training en je hebt het gevoel dat je er baat bij hebt om anderen te onderwijzen in gezondheids- en fitnesskwesties, dan is dit misschien iets voor jou. U kunt meer te weten komen over de vereisten voor certificering door hier te bezoeken.