gezondheid

Een korte geschiedenis van de fysiotherapie

Fysiotherapie Barendrecht

De kinesitherapie is één van de opkomende gebieden van het medisch gebied. Het giet in het veld de methodes van manipulatie van delen van het menselijk lichaam met als doel het verkrijgen van de resultaten van Extra-Kracht. , voorheen kon van het doel van de mens niet worden gezegd dat het succesvol was in en tegen de weerstand van een aanval van de tegenstander. Al deze therapeuten begonnen met niet te proberen te verklaren waarom deze patiënten problemen hebben met hun lichaamsdelen, maar probeerden ze te behandelen met behulp van de voorgestelde oefeningen voor de behandeling van hun structurele defecten, zodat evenwicht en schadelijk terwijl ziekte te wijten is aan een mechanisch defect of kruipstoornis.

In de loop der jaren was de patiënt op de volgende manieren zeer resistent geworden:

o Na een operatie of andere spoedoperatie om snel te herstellen.

o Niet in staat om te slapen vanwege de pijn

o Niet in staat te genieten van het comfort van de levensstijl

o Lange tijd niet goed kunnen lopen of in korte tijd volledig herstellen

o hevige pijn

o Gedurende langere tijd bijna niets kunnen doen

o Niet in staat om goed te eten of niet in staat om te sporten

o Bang om uit te gaan

o Geen goede of comfortabele baan kunnen behouden

o Zich zeer sterk concentreren in meditatie

Katrina verwoestte de Golfkust van de VS. De nummer één moordenaar in deze regio van de VS is de orkaan Katrina. Fysiotherapie werd gebruikt door de vrijwilligers van de medische staf om verloren ledematen en dergelijke te herstellen. Sommige van de slachtoffers verloren handen of voeten en werden vervolgens hersteld om de normale taken uit te voeren.

Geschiedenis van de fysiotherapie:

Enkele van de vroege bacles van de fysiotherapie zijn als volgt opgetekend. Pincetten, dynamo voor tweeërlei gebruik en rubberen sporttoestellen werden alle reeds in de jaren 1700 uitgevonden door het octrooibureau van Pittsburgh.

19e Eeuw

De eisen voor geboorte en bevel werden veranderd en een nieuw instrument werd uitgevonden door de autofabrikant Impact. Ze verhoogden de typevaardigheid, hielpen bij het verhogen van de dagelijkse productiviteit van een individu, werden gebruikt als vervanging van Tot dan toe hielden sedentaire, zittend werk de meeste werkgevers en eigenaars bezig. Door de Stress vat, begin 18e eeuw door de tabaksfabrikant James A. budding, werd ontwikkeld om hem te helpen organiseren van alle hoeveelheid tabaksbladeren in zijn wagen.

1920

De auto-industrie was zeer prominent geworden in de VS. Mannen en vrouwen die bekend stonden om hun moderniteit en innovatie, zoals Henry Ford en Thomas Edison, wilden worden toegelaten tot de medische faculteit van de Verenigde Staten aan de medische faculteit van de universiteit in Eliot se stad.

1930

Na het voltooien van zijn medische opleiding benaderde hij onmiddellijk daarna de werkgever Lord (de eigenaar van de Ford Motor Company) en verzocht om de aanwerving van een persoon die bekwaam was in een of andere nieuwe nieuw uitgevonden machine. Thomas Edison werd aangenomen, hij was werktuigbouwkundig ingenieur.

1940

De president-directeur van de Ford Motor Company gaf toestemming om zijn nieuwe creatie perfect te ontwerpen en te produceren tot een machine. Ford bezocht enkele lokale fietsenwinkels en besloot tot een nieuw visiebord voor zijn auto.

1980

Mr. Ford werd zeer rijk met de lancering van solid-state auto’s

Dpard,

Historische gegevens tonen aan dat er vóór het eind van de jaren ’40 machines bestonden met kleine molecule synthesizers. We kunnen aannemen dat Mr. Ford op de hoogte was van deze machine.