gezondheid

De geschiedenis van de fysiotherapie

Fysiotherapie Den Bosch

Het concept van de fysiotherapie gaat verder terug tot de oude Egyptische beschaving. Chiastoliet werd door de Egyptenaren gebruikt om artritis en gewrichtsstoornissen te behandelen.

De vroegste verschijningen van de fysiotherapie werden gekarakteriseerd, hetzij afzonderlijk, hetzij in combinatie met andere therapeutische methoden. Deze vroege pogingen zijn opgetekend voor de koningen, artsen en geneesheren om brandwonden, korsten en kneuzingen te behandelen en de genezing van botten te bevorderen. De ontwikkeling van een centrum voor fysiotherapie voor de revalidatie van de patiënten is opgetekend als een genezingscentrum voor de oude Grieken. Er zijn ook verslagen van de vroege ontwikkeling van de fysiotherapie voor gewichtsbeheersing.

Fysiotherapie of kinesitherapie heeft een glimp opgevangen in de vroege fat19thtaining van de w scènes van de oude Egyptenaren, de Babyloniërs en de Sumeriërs. De kinesitherapie voor brandwonden was meer alleen voor de behandeling van brandwonden. Over de vroege geschiedenis van de kinesiologie en het gebruik ervan voor nut en therapie werd in die tijd veel geschreven.

Het vroegste volledige schriftelijke verslag is voor de Egyptische beschaving en geeft de ontwikkeling van de eerste medische school in de vroegste zeven millennia v. Chr.

In het begin van de 13e eeuw wordt een brief aan de “MSSC”, of in andere termen, een medisch student, genoemd in verband met de ontwikkeling van de fysiotherapie. Zowel de lectuur als de consensus interpretatie van de oude Egyptische medische studenten werd in de eerste helft van de 13e eeuw van belang geacht voor de verdere studie van de oude Egyptische geneeswijzen. Dit is een duidelijk geval van de eerste aanwijzingen dat fysiologische kinesiologie-oefening (een vroege vorm van hypnotherapie) gebruik maakt van de technologie van de procedure die bekend staat als Reiki om de cognitie te verbeteren.

Er zijn vroege registraties van het gebruik van kinesiologie door artsen tussen de 12e en de 14e eeuw.

Het is duidelijk dat de vroegste geregistreerde gegevens de fysiotherapie als duikpak voor de behandeling van polio laten zien.

Naarmate de technologieën vorderen, neemt ook de rol van de fysiotherapeut bij de genezing van verwondingen toe. Een proefpersoon had specifieke methoden ontwikkeld voor de behandeling van Bereal en andere variant ziekten. Na identificatie van de symptomen trainden zij de proefpersoon eenvoudigweg in het vrijmaken van de lucht of het lopen om de gezondheid terug te brengen.

Het belang van fysiotherapie om de cognitie te verbeteren kan worden geïllustreerd, zelfs in een vroegere tijd toen de kennis van de interne lichaamssystemen, met name de inwendige organen, hoe en wat zij doen, beperkt was. Het begrijpen van de theorie en de aard van het lichaam, het beseffen van de functies van de inwendige organen, het ontwikkelen van de kennis van het functioneren van de inwendige organen was een grote stap in de ontwikkeling van het begrip van de natuur en het menselijk fysiologisch systeem.

Dit proces van natuurlijke kinesiologie en natuurlijke planttherapie zal een idee geven van de kinesiologie en de vitale relatie tussen de oude Egyptenaren met het begrip kinesiologie. Kinesiologie is een sterke culturele relatie. Het is als het gebruik van de uiterlijke mechanica van het lichaam om voordelen van de interne realisatie van het lichaam te doen, vooral de nieuwe geest lichaam relatie, om het lichaam te gebruiken als een machtsmiddel voor positieve interne aanpassingen. Het was een van de vroegste emapa liefdadigheden tot op heden en een indicator van vooruitgang van het genezingsproces. Het is gezien in het gebruik van massage en massagetherapie, het gebruik van beweging, het gebruik van mythen en spirituele praktijken en de vorming van de tubus binnen de gemeenschap.

De kinesiologie heeft haar wortels bij de oude Egyptenaren die soortgelijke technieken gebruikten voor genezing. Het gebruik van nieuwe denktechnieken om andere geneeswijzen te rechtvaardigen en voldoende te benadrukken is echter later ontwikkeld. De kinesiologie heeft vaker wel dan niet een sterkere en hogere prioriteit gekregen bij de medische behandeling, maar dit is geen universele norm en bestaat alleen wanneer zij rechtstreeks wordt ondersteund door de wetenschap en de psychologische aard van de mens.

Door de kinesiologie aan het einde van de 19e eeuw en het begin van de 20e eeuw werd de overtuiging gevestigd dat kinesiologie een soevereine benadering van het genezingsveld is. Het verschafte een basis voor het veranderen van de weg die het klinisch onderzoek is ingeslagen.

Metafysische studies in de laatste 50 jaar hebben ook aanzienlijke nadruk gelegd op het gebruik van kinesiologie om de geest en het lichaam met elkaar te verbinden.

Kinesiologie wordt nog steeds omschreven als een holistische benadering van het proces van de menselijke fysiologie. Het betekent vaak dat de geest en het lichaam moeten worden gezien als een systeem dat op de een of andere manier is geïntegreerd. De modellen van de lineaire therapie gebruiken nu de menselijke geest als een zuiver passief lichaam dat moet worden gebruikt voor verandering.