Uncategorized

Spijsvertering is de sleutel tot een goede gezondheid

We vinden het niet erg dat sommige mensen een aanhoudende ziekte of aandoening hebben. Maar wat kan ertoe leiden dat sommige mensen aan een of andere ziekte lijden en sommige met slechts een paar veelvoorkomende symptomen? De mensen kunnen een onderliggend gezondheidsprobleem hebben. Ook de symptomen van hun ziekte of ziekte worden mogelijk niet als een probleem herkend. Bij die mensen met een gezond immuunsysteem en een goede spijsvertering zal er geen ziekte of ziekte zijn.

Bijna iedereen kan zien dat er iets mis is met hun lichaam als sommige symptomen aanhouden. Enkele veel voorkomende symptomen zijn constante vermoeidheid, een verlies van een deel van of het volledige vermogen om te functioneren, of beide, zoals de hele tijd vermoeidheid, die aanhouden. Ook is er verlies van spiercontrole, zoals oncontroleerbaar schudden van de handen. Is het een wonder waarom we ons zo zwak en saai voelen? We weten allemaal wat sommige van deze symptomen zijn, maar waardoor worden ze veroorzaakt en maken we vaak een spijsvertering tot het probleem? Dus, wat kunnen we eraan doen?

Het is geen goed idee om aan te nemen dat de symptomen worden veroorzaakt door een ziekte. Maar als we niet te veel van de symptomen (zoals constante vermoeidheid) beschouwen als veroorzaakt door iets anders, kan het nuttig zijn om een ​​algemeen goed gezondheidsprogramma te overwegen waarin enkele principes van holistische voeding zijn opgenomen. Bovendien zou het nuttig zijn om te controleren of allergenen of giftige chemicaliën een van de symptomen veroorzaken.

Beste plannen, dit zijn enkele van de principes van holistische voeding:

1. Koolhydraten zijn de brandstof voor het lichaam

2. Vezels zijn essentieel voor een goede gezondheid

3. Eiwitten zijn de bouwstoffen voor het lichaam

4. Vetten zijn een energiebron die het lichaam van de juiste voedingsstoffen voorziet

5. Water is leven

Dus in een tijd van gemak en overvloed kunnen we nog steeds enkele van de oude regels van gezond eten volgen door deze regels op te nemen in onze dagelijkse levensstijl.

Een van de belangrijkste voordelen van holistische voeding is dat het het lichaam als een geheel systeem beschouwt, in plaats van het lichaam alleen te behandelen in termen van symptomen. Het concentreert zich op een goede bloedsomloop, het handhaven van een goed lichaamsgewicht, het verlichten van de stress die tot sommige ziekten leidt, het behandelen van de mentale en emotionele evenals de fysieke toestand van het lichaam, en het behandelen van de hele persoon.

Holistische voeding kan worden gebruikt om te helpen bij:

1. Het behouden van een gezond lichaamsgewicht

2. De controle en beheersing van ontstekingen

3. Gewichtsverlies

4. Aandoeningen van de lever

5. Maagdarmstelselaandoeningen

6. Aambeien

7. Inflammatoire darmziekten

8. Bepaalde vormen van kanker

9. Aandachtstekortstoornis

10. Hoge bloeddruk

Dus, wat betekent dit allemaal? Een gezond lichaam is letterlijk een goed gevoed lichaam. En bij de Wellness Revolution draait alles om gezond worden.

Je kunt het best mogelijke leven uit je leven halen door ervoor te kiezen om goed te eten, meer te bewegen, stress te verminderen, gifstoffen te elimineren, onevenwichtigheden in het lichaam onder controle te houden, de slaap te verbeteren en gewoon plezier te hebben. Hoe gelukkiger, gezonder en langer u kunt leven, hoe beter u zult leven.

U kunt de neerwaartse spiraal van het leven doorbreken en met een Wellness-revolutie in de Topile of Good Health stappen. Het leven is te kort om je depressief, gefrustreerd en vredig te voelen over de omstandigheden van het leven. Een wellnessrevolutie is noodzakelijk voor ons mentale, fysieke, emotionele en spirituele welzijn.