gezondheid

Hoe de Vitaliteitscan Stress Score te verlagen

Verander je omgeving.

De vitaliteit scan ruimte is een stressvolle plek. Zoals te zien is in de afbeelding hierboven, is de kamer wit en saai. Je wordt in een kamer gezet met andere studenten die gescand zijn en waarvan verwacht wordt dat ze een soort test halen. Voor sommige mensen is de omgeving van de scanruimte al genoeg om enige stress te ervaren. Als u tot die mensen behoort, kunt u het beste uw Stress Scan Stress Score verlagen door de omgeving waarin u scant te veranderen. Verander het naar een kamer die meer naar uw zin is. Scan in een kamer waar u zich meer ontspannen en minder gestrest voelt. Het zal op zijn minst de sfeer in de omgeving veranderen. Het kan je zelfs helpen om een betere score te halen.

Vitaliteit scan

Zoek een hobby waar je van houdt.

Er zijn veel Bewakers die het leven in de Stad voor iedereen stressvoller willen maken door het hebben van een hobby verplicht te stellen. Als dit voor jou het geval is, zorg er dan voor dat je een hobby vindt waar je echt van houdt. Deze hobby moet niet iets zijn wat je doet om de Bewakers gelukkig te maken, het moet iets zijn wat je echt graag doet. Bewakers zijn altijd op zoek naar manieren om het leven van de Burgers beter te beheersen, dus is het beter als je een hobby hebt die niet echt met de Bewakers te maken heeft. Zoek een hobby waar niet echt andere mensen bij betrokken zijn en die meer gericht is op dingen die jou interesseren. Deze hobby kan van alles zijn, van tekenen tot muziek spelen tot dingen bouwen tot een taal leren. Alles wat je in je vrije tijd doet kan je Stress Scan Stress Score alleen maar helpen verlagen als je ervoor kiest om deze hobby te omarmen.

Oefen ademhalingstechnieken.

Mensen die een hoog stressniveau hebben zijn meestal mensen die gestrest zijn omdat ze niet over de nodige stressverminderende technieken beschikken. De aard van de scanruimte is erg angstig en eng, wat normale mensen in angstige mensen kan veranderen. Als u merkt dat u gestrest bent in de scanruimte, moet u ademhalingstechnieken proberen. Deze ademhalingstechnieken kunnen zowel in de scanruimte als daarbuiten gebruikt worden. Als u in uw kamer bent, oefent u ademhalingstechnieken tot u zich niet meer angstig voelt. Wanneer u buiten de scanruimte bent, probeer dan ademhalingstechnieken om uw Stress Scan Stress Score nog verder te verlagen.

Stop als je je overweldigd voelt.

Je kunt er niet omheen dat elke dag naar de Wachters gaan en gedwongen worden om vragen over jezelf te beantwoorden je nerveus gaat maken. Tijdens deze nerveuze momenten is het belangrijk om te stoppen en een pauze te nemen. Maak een wandeling om je hoofd leeg te maken of doe iets wat helemaal niets met de Wachters te maken heeft. Dit is vooral belangrijk als je werkt aan een doel dat heel ver weg is. Als je geen pauzes neemt en je hoofd niet leegmaakt, zul je de hele tijd gestrest zijn als je aan dat doel werkt. Als je doel heel ver weg is, kan het zijn dat je het in de wacht moet zetten terwijl je wacht tot je bezorgdheid afneemt.

Conclusie.

De Bewakers zijn een zeer intimiderende groep mensen. Ze hebben de macht om iedereen die niet slaagt voor de test te veranderen in een afgezonderd persoon in een witte kamer die niets te doen heeft. Dit kan eng zijn, maar het heeft ook enkele voordelen. Het meest voor de hand liggende voordeel is dat als je in de witte kamer bent, je niet gestrest kunt raken. Een ander voordeel van in de witte kamer zijn is dat niemand je kan lastigvallen en je angstig kan laten voelen. Dit betekent dat je je volledig op jezelf kunt concentreren en je geen zorgen hoeft te maken over sociale druk. Het mooie is dat zodra de Bewakers je een pas geven, je weer naar buiten kunt gaan en met mensen kunt omgaan. De volgende keer dat je naar de Guardians gaat, kun je proberen je Stress Scan Stress Score nog verder te verlagen door de omgeving waarin je scant te veranderen en een hobby te vinden waar je echt van houdt.