gezondheid

Voordelen van ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage Den Haag

Voor maximaal voordeel moet de procedure worden uitgevoerd door een geregistreerde massagebeoefenaar.

Voordelen van ontspanningsmassage zijn onder meer:

Verhoogde bloeddoorstroming – Een voetmassage kan uw bloedsomloop stimuleren door de bloedcirculatie naar uw voeten te verbeteren. Op deze manier wordt uw bloedsomloop sneller en efficiënter, wat u niet alleen ten goede komt in de vorm van een betere doorbloeding, maar ook vermoeidheid, hoofdpijn en hoge bloeddruk helpt te voorkomen.

Minder stress – Als u een hectische levensstijl hebt, kan een voetmassage helpen uw stressniveau te verlagen. Als je klaar bent, voel je je ontspannen en heb je een frisser gevoel. Het helpt je ook om te ontspannen na een lange dag werken.

Betere sportprestaties – Als je aan sport doet, kan een voetmassage je prestaties verbeteren. Dit komt omdat de spieren van je voeten moeten worden aangeraakt om maximale voordelen te bieden. Als je voetspieren goed zijn geconditioneerd, zul je genieten van een verbeterde behendigheid, kracht en uithoudingsvermogen.

Beter slapen – Als je je voeten masseert voordat je naar bed gaat, slaap je beter. Dit komt omdat het masseren van je voeten je helpt te ontspannen, waardoor je je slaapdoelen beter kunt bereiken.

Betere spijsvertering – Als je last hebt van spijsverteringsproblemen, kan een voetmassage je helpen. Dit komt omdat het masseren van je voeten je helpt om je voedsel beter te kauwen en het grondiger te voltooien. Het helpt je ook om je voedsel beter te verteren.

Stressverlichting – Een voetmassage kan u helpen ontspannen en stress verminderen. U kunt deze techniek thuis uitproberen, of u kunt zich door een masseuse laten masseren. Tijdens een voetmassage leert u hoe u uw spieren en ledematen kunt ontspannen. U zult ook uw geest ontspannen door te leren hoe u de spieren moet controleren.

Als u van teenloze schoenen houdt, doe ze dan weg en draag nooit meer een paar schoenen zonder sokken. Er zijn veel mensen die last hebben van blaren en eelt op hun voeten. Deze worden meestal veroorzaakt wanneer hun voeten worden blootgesteld aan extreem warme en vochtige plaatsen. Dit veroorzaakt blaren en pijnlijke bulten onder de huid.

Als u last heeft van vlinders in de voeten, doe ze dan uit en draag nooit sandalen. Ze zijn eerder de oorzaak van voetpijn omdat de sandalen je voeten niet de kans geven om te ademen.

Als u graag op het strand wandelt, moet u altijd slippers dragen. Dit zal u enige bescherming geven als u toevallig ergens over struikelt. U wilt geen ongelukken krijgen door alleen maar naar een slipper te kijken!

Masseer uw voeten elke dag. Al is het maar een paar minuten per dag, het zal uw voeten al een heel eind op weg helpen om zich beter te voelen en beter te zijn.

Als u een gevoelige huid heeft, dan zult u baat hebben bij het gebruik van een voetcrème en lotion. Deze crèmes zijn ontworpen om je voeten te hydrateren en te ontlasten.

U moet uw voeten regelmatig wassen en ze schoon en droog houden.

Lees meer:

Bindweefselmassage Den Haag 

FIbromyalgie massage