gezondheid

Top 10 Schoonheidsproducten

haren vlechten met nep haar

 

Als u door de gangpaden van uw plaatselijke schoonheidssalon of schoonheidssalon slentert, vraagt u zich af of u dat merk moet nemen dat net een bestseller is geworden. Naast alle gangbare producten zijn er ook een heleboel producten die alleen maar lijken te “verdoezelen”, wat er ook gebeurt. Hieronder vindt u een lijst van enkele categorieën schoonheidsproducten.

10 BESTE SCHOONHEIDSPRODUCTEN

1. Huidverzorging: Er zijn een heleboel producten, reinigers, lotions en crèmes die beweren de ultieme oplossing te zijn. Maar bij nader inzien zijn de meeste van deze producten de prijs niet waard. Een goede reiniger reinigt je huid en smeert haar in met olie, met residu. Een lotion zal je huid en misschien je handen hydrateren, maar zal het je huid niet hydrateren? Zo niet, dan zijn veel gezichtsreinigingsproducten op oliebasis. De ideale reiniger voor de droge huid is er een op water-, crème- of gelbasis en is voor de vette huid.

2. Haarverzorging: De grootste fout die de meeste mensen maken bij het kiezen van een haarproduct is er geen te kiezen die geschikt is voor hun haartype. Mensen met gekleurd haar hebben vaak te kampen met roos, haaruitval en andere problemen. Als je gekleurd haar hebt, moet je haarverzorgingsproducten kiezen die bij je kleur passen. Gebruik geen conditioner als uw haar erg vet is; het zal het vet verergeren.

3. Huidverzorging: Zeg maar dag tegen kippenhuid en ingeblikt voedsel. Na je twintiger jaren zien je ellebogen, knieën en huid eruit als oud leer. Deze plaatsen gaan een nadelige invloed hebben op je huid. Aangezien deze plekken het gemakkelijkst beschadigd raken, is het belangrijk om goede huidverzorgingsproducten te gebruiken die het probleem niet verergeren. Wow, wie kan vitamine E vergeten? Dit spul is geweldig om de huid glad en jong te houden, maar je kunt het beter niet misbruiken. Te veel vitamine E zal je oudere huid er als leer uit laten zien.

4. Hoe behandel je acne? Acne is de grootste oorzaak van schade aan het gezicht van vrouwen. Dit betekent niet dat je naar de dokter moet gaan om antibiotica voorgeschreven te krijgen; het betekent dat je het goed moet behandelen. Als u het goed behandelt, komt de acne niet meer terug en is er niets aan de hand. Er zijn twee soorten acne, zwarte en witte. Bij zwarte acne gaat het om meer puistjes, bij witte acne is het meestal helder geworden, maar bij beide soorten zitten er een paar puistjes omheen.

5. De verkeerde make-up dragen. Dit is een echte shocker. Vroeger brachten vrouwen rode lippenstift aan op de rand van het ooglid. Onlangs is de focus verschoven naar een matte look. Lippenstift die te wit is voor je huidskleur moet je vermijden. Als je een bruine huid hebt, moet je het gebruik van blauwe lippenstift vermijden.

6. Nagelbijten. Deze gewoonte vertraagt je vooruitgang. gescheurd op elk punt van je vingers waardoor je je slecht voelt over jezelf. Nagelbijten is een verschrikkelijke gewoonte. Het duurt maar een paar maanden om deze slechte gewoonte van nagelbijten te doorbreken.

7. Het dragen van strakke haar vlechten met nep haar. Dit is zeker een trieste. Wie wil er nou een paardenstaart dragen? Niemand. Maar wat als u degene bent die het kiest. Duwen je haar heen en weer in een strakke paardenstaart is niet van plan om u te helpen om iemand aan te trekken. Dus wees voorzichtig met die paardenstaart.

8. Geen zonnebrandcrème dragen. Dit is een grote, en voor velen misschien niet grappig. Maar iedereen weet dat we zonnebrandcrème moeten gebruiken als we naar buiten gaan. Dus wat heeft het voor zin om het alleen te dragen als je een bad gaat nemen of aan het strand gaat liggen.

9. De verkeerde kleding kiezen. Soms kan een joggingbroek eruit zien als een outfit uit een andere kast. Wees voorzichtig. Probeer kleding te kiezen die je goed staat. Probeer die kleding te vermijden die uitgerekt is over delen die over je gezicht hangen. Dit zal de indruk wekken dat je gezicht te dik is. Een effen joggingbroek staat beide goed.

10. Parfum opsmeren. Onthoud je alsjeblieft van deze. Het is één ding om lekker te willen ruiken, maar iets anders om er goed uit te zien terwijl je het draagt. Vooral als je van plan bent een belangrijk iemand te ontmoeten door het gebruik van parfum. Zorg er gewoon voor dat het niet is om te ruiken hoe je normaal ruikt.