gezondheid

Hoe om te gaan met een spijsverteringsprobleem

Total body scan

 

Wanneer iemand een probleem heeft, is elke poging om de persoon te behandelen en hem te behandelen met een total body scan, iets dat lang moet worden volgehouden. In sommige gevallen is een consult echter net datgene wat iemand nodig heeft. Samen met het krijgen van advies over de juiste behandeling, kan men de informatie gebruiken om een lichaam te krijgen dat meer bij hem past.

Het spijsverteringsstelsel wordt in stukken gebroken wanneer het in een therapeutische context wordt behandeld. De spijsvertering is een harmonieuze functie die ervoor zorgt dat voedsel wordt afgebroken en opgenomen door de cellen om het lichaam te voorzien van de energie die het nodig heeft. Als er problemen zijn op een bepaald gebied, zal het effect op sommige gebieden sneller zijn dan op andere. Een mens moet zijn eigen biochemische samenstelling in aanmerking nemen wanneer hij aan zijn eigen lichaam denkt en het behandelt. Wanneer het lichaam niet in harmonie is, kan het individu in verschillende mate vermoeidheid ervaren. Heel vaak echter zal de vermoeidheid slechts één kant van het lichaam treffen en zal de vermoeidheid alleen aan die kant optreden. De reden hiervoor is dat de biochemische reacties niet altijd in elk orgaan parallel verlopen. In het geval van vermoeidheid, kan het slechts één kant zijn – de kant die moe is. Het kan ook zijn dat de ene kant evenveel last heeft als de andere.

De lever is een zeer belangrijk orgaan en vervult vele functies. Zodra een verstoring van de functies van een orgaan wordt waargenomen, moet alert worden opgetreden. Als dit niet gebeurt, zullen er zeker andere problemen ontstaan. Iemand kan hunkeren naar drugs -Pauzeer en vraag jezelf af of dit een teken van een probleem is. Langdurig gebruik van een drug kan de lever beschadigen en wanneer de problemen uit de hand lopen, kan dit leiden tot andere gezondheidsproblemen.

Een van de meest ontwrichtende problemen die er zijn, is middelenmisbruik. Wanneer alcohol wordt geconsumeerd, heeft gewoonlijk iemand die lijdt aan emfyseem, longziekte, kanker of een andere ziekte moeite met ademhalen. Terwijl anderen misschien geen lichamelijke kwalen hebben, schakelt de giftige waarde van de alcohol sommige lichamelijke functies uit.

Naast de lichamelijke gevolgen, kan men ook persoonlijkheidsgerelateerde problemen verwachten. Wanneer iemand goed functioneert, moet hij of zij van het leven kunnen genieten en mag hij of zij geen last hebben van dagelijkse problemen. In het geval dat het individu getroffen wordt, is hulp meestal voorhanden.

Het is raadzaam de hulp in te roepen van een getrainde persoon alvorens drastische veranderingen aan te brengen. Dit geldt vooral als het probleem de volwassen leeftijd heeft bereikt. Ouderen en bejaarden hebben vaak hulp nodig, omdat zij niet goed kunnen opletten welke problemen zich in hun lichaam voordoen. Hulp is noodzakelijk.

Lees meer

Total body scan

Life coach