gezondheid

Hoe maak je het beste van je leven

 

 

thuiszorgEen andere vorm van thuiszorg is informatie en hulp voor uw kind met betrekking tot zijn dagelijkse routines en schoolwerk, zoals toegang tot de schoolcomputer en andere informatie van zijn dag, het opruimen van een rommel, het klaarmaken voor examens of andere dagelijkse taken.

Bij hulp in het dagelijks leven geven wij geen raad en advies, en hoe je jezelf moet beoordelen voor de taak. In plaats daarvan geven wij dagelijks informatie over zaken als de manier van wassen, het wassen van een jurk.

Enige vorm van hulp is er ook, bijvoorbeeld bij huishoudelijke taken zoals het afstoffen van de typemachine of de wasmachine, economie├źn zoals koken, het schoonmaken van keukenkastjes of kooktijd.

De dagelijkse basistaken zijn er, zoals het bed opmaken en de jurk wassen. De dagelijkse vaardigheden die door de bovengenoemde acties worden aangeboden, zijn er ook.

Andere thuiszorgdiensten, ik denk dat er ook een aantal van mijn eigen materialen en gewoonten zijn. Ik heb bijvoorbeeld wel de keuken nodig, schone kleren. Maak ik me wel genoeg klaar voor proefwerk of naar een concert gaan? Hoe gebruiken de kinderen mijn stofzuiger op zolder. Hoe moet ik de wasmachine ombouwen. Kan ik de kleren wassen in de normen op zaterdag en zondag? etc.

Wat de communicatie betreft, spreek ik bijvoorbeeld elke ochtend tijdens het ontbijt met de familie. Ik geef een update over de toestand van een vrije dag en de kinderen enz. U weet wellicht dat ik ook op andere momenten via de mobiele telefoon met de familie praat. Maar ik word niet lui om met de kinderen of de ouders te praten, tenzij dit wettelijk verplicht is of in speciale omstandigheden. Als algemene regel geldt ook dat ik niet telefoneer en geen lange autoritten maak. Ik heb altijd een mobieltje bij me omdat ik daar altijd op terug kan grijpen. Ook eenvoudige chatinstructies over het nieuws zijn beschikbaar. Ik besteed wel wat tijd voor mezelf, om televisie te kijken ( selectief d.w.z. gezuiverd nieuwskanaal). Als ik ga wandelen, neem ik verse bladeren mee die ik in de tuin heb geoogst, om mijn lunch klaar te maken of om te mediteren.

Tenslotte, om eerlijk te zijn, kan ik vele uren besteden aan het verzorgen van de planten en de tuin. Ik heb een kleine tuin aangeschaft om mijn maaltijden te bereiden of om mijn buurvrouw te bezoeken. Ik herinner me een keer dat de kat van mijn buurman stierf in mijn flat. Toen ik een paar dagen heen en weer reed, stierf mijn kat bij de uitgang van onze oprit en het waarschuwingslampje van een auto brandde.

Er is een aantal dingen waarvoor geen oplossing bestaat. Bijvoorbeeld, voor degenen die heksen willen verwisselen. dader gemarteld suite drawseven IP gesneden en verbrand tot de dood. Bijvoorbeeld, Christenen hebben manier om het probleem van de Star Wars op te lossen. Elke anon zal beamen dat ik graag naast Xeism, de zoon van Yoda zou zitten en James Roberts over Star Wars zou spreken.

Referenties

Funk, E. P. (2002) Aspecten van sociale en imbanon kindertijd. Lehigh University.

lees meer:

Thuiszorg Den Haag