Uncategorized

Hoe een arbeider en een werker te zijn op de werkplek

EHBO op school

 

Als u of iemand die u kent gewond is geraakt door een ongeval, kunt u later gaan zitten en de feiten bestuderen. Maar voor nu, wat kunt u doen? Het eerste wat u moet doen is nagaan of er een EHBO-doos beschikbaar is op de plaats waar u verblijft. Als die er niet is, zijn er verschillende dingen die u kunt doen.

Neem een paar aanwijzingen uit de volgende lijst en kijk waar er misschien een EHBO-doos is. Vraag ook aan het Rode Kruis of ze beschikbaar zijn in het gebied waar je verblijft.

Controleer de plaats waar je verblijft. Is het privé of openbaar? Wie is er aanwezig? Sommige hotels hebben privé-klinieken waar u gebruik van kunt maken, als u een afspraak hebt.

Als u in een gebied verblijft waar veel winkels zijn, zoals KFC, McDonalds of Burger King, moet u overwegen om ten minste een draagbare EHBO-kit te hebben. Deze winkels zijn over het algemeen minstens drie keer per dag open, en ze hebben EHBO-kits voor alle leeftijden, ook voor baby’s.

In sommige gebieden kan er een lagere school of een middelbare school zijn. Als u van plan bent deze bedrijven te bezoeken, ga dan na of er een EHBO-doos beschikbaar is voor uw gebruik. Zo niet, dan zijn er verschillende dingen die u kunt doen.

Ten eerste, als er een EHBO-doos beschikbaar is, zorg er dan voor dat je voldoende verbandmiddelen en gaasjes meeneemt, zodat je bloed van jezelf kunt schoonmaken, en ook andere verbandmiddelen als er meer dan één persoon is die je behandelt. Gaasjes en verband halen eventuele splinters weg. Het kan een voordeel zijn om een antiseptische spray of iets dergelijks mee te nemen, voor het geval er schadelijke ziektekiemen in de buurt zijn.

Als u een verbanddoos meeneemt, is het belangrijk dat u alle verband en gaasjes inpakt. Zorg daarna voor een doorzichtige plastic zak op waterbasis om dat alles in te doen. Zorg voor een groot etiket en een schoon stuk medische kleding met mouwen, zodat u niet onvoorbereid blijft als het er ruw aan toe gaat.

Als u naar de kliniek of het ziekenhuis gaat, moet u de juiste medische benodigdheden inpakken. Het is ook belangrijk dat u een lijst hebt van alles wat u nodig hebt, voor het geval dat. Afhankelijk van hoeveel mensen er in de kliniek of het ziekenhuis zijn, kunt u voor elke persoon de juiste benodigdheden meenemen. Sommige benodigdheden zijn gaasjes, steriele tissues, steriele handschoenen, naalden, reinigingsmiddelen en verband. Zorg ook voor een lijst met noodnummers voor noodgevallen.

Als u in het ziekenhuis verwacht te zijn, is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat u alle benodigdheden hebt. Het is gemakkelijk om een fout te maken bij het tellen van benodigdheden in een ziekenhuis, omdat zo veel items verschillende maten kunnen hebben. Sommige ziekenhuizen hebben een georganiseerde manier om de medische voorraden bij te houden, maar dat is niet altijd in elk ziekenhuis het geval. Als u de voorraad in het ziekenhuis telt, zorg er dan voor dat u de grotere artikelen eerst koopt en de kleinere tot het laatst laat liggen.

Als u thuis een EHBO-doos hebt, is het belangrijk dat u bijhoudt welke geneesmiddelen u bij de hand hebt voor verwondingen en ziekten. Zorg ervoor dat u een alternatief geneesmiddel hebt dat kan worden gebruikt voor niet-levensbedreigende ziekten, zodat u, wanneer het toch gebeurt, het juiste geneesmiddel bij de hand hebt. Naar de dokter gaan is niet de enige manier om de juiste zorg te krijgen. Er zijn een aantal andere manieren waarop u uw medische voorraden op peil kunt houden.

Als u een typisch vrachtwagenschema neemt, zult u eindigen met een schema dat op uw kantoorschema is gebaseerd. Zorg ervoor dat u uw thuis-en kantoor schema in synchroniciteit te houden, zodat u niet verlaten een schema voor een evenement en niet een ander. Als u naar meerdere evenementen moet gaan die in verschillende periodes plaatsvinden, zorg er dan voor dat u weet waar de evenementen worden gehouden. Dit is ook een goede manier om te weten hoe ver je moet rijden om bij het evenement te komen. Waar uw vrienden zijn en waar ze moeten zijn. Dit is informatie waarover u zult willen beschikken.

Elke werkplek heeft verschillende ruimten en voorzieningen om het werk te vergemakkelijken. Als u om uw gezondheid geeft, zult u ervoor willen zorgen dat u overdag voldoende pauzes hebt, omdat u misschien voortdurend vergadert. Zelfs als u beweert dat het voor uw gemak is, kan gemak niet belangrijker zijn dan uw gezondheid. Het is belangrijk dat u zich bewust bent van de noodzaak van pauzes om gezond te blijven.

De laatste manier om een werknemer en een werker op de werkplek te zijn, is door zich bewust te zijn van de geluidsniveaus. Maak er een prioriteit van om teamwerk te vermijden als de geluidsniveaus op de werkplek te hoog zijn. Te veel lawaai kan schadelijk zijn voor uw gezondheid. Bovendien kan te veel lawaai het ook te lastig maken om continu te kunnen werken.