gezondheid

De vitaliteit van een werknemer

Vitaliteitsprogramma

Wat is een vitaliteitsprogramma? Aangezien zoveel factoren bijdragen tot iemands energie en vitaliteit, is het altijd verstandig om deze factoren eerst te controleren en te beoordelen. De beste manier is om de vitaliteit (levenskracht) van uw werknemers te bespreken met de personeelsmanager, aangezien hij een persoon moet zijn met een goed inzicht in en een goede achtergrond van de bedrijfstak waarin u zelfs werkzaam bent.

Voorwaarden voor de vitaliteit (levensenergie) van uw werknemers

Als de werknemer:

1) Het fysieke uithoudingsvermogen is laag

2) Slechte slaappatronen

3) lichamelijke conditie is laag

4) Emotionele stabiliteit en kwaliteit van leven zijn slecht

5) Het gedrag op het werk is slecht

6) De emotionele spanning en de daaruit voortvloeiende productiviteit zijn hoog

7) Andere medische en sociale problemen interfereren met zijn efficiëntie.

ongewensten:

1) Stress

2) De noodzaak om grote druk aan te kunnen

3) Overeten

4) Temperatuur van de kamer

5) Verhoogde bloeddruk

6) Sleep disturbance

Onder deze factoren kunnen gezondheidsovertredingen, of ze nu klein of ernstig zijn, een sterke negatieve invloed hebben op de steun van de werknemers in hun proces (ito,uddy, ripple breast). Zij kunnen een grote negatieve invloed hebben op hun werk en op het algemene vertrouwen (openlijk intern) van de mensen in de werknemers. Afwezigheid van samenhang (instabiliteit) zou ook een negatieve invloed hebben op de productiviteit en het welzijn van de werknemers.

Bovendien, hoe hoger het percentage negatieve vitaliteitsfactoren, hoe lager de trillingsenergie van de werknemers en van de organisatie. Hoe hoger het negatieve energieniveau op het werk, hoe meer conflicten en problemen er ontstaan en hoe groter de kans op kritiek en een andere kwestie – het ontslaan van de verkeerde werknemer.

De vitaliteit (levensenergie) van een werknemer moet dus ook in aanmerking worden genomen tijdens het aanwervingsproces en de eerste weken tot maanden (of voor altijd) in de nieuwe functie.

6. De kracht (vitaliteit) van de toeschouwer

loon onrealistische angsten en irrelevante problemen voor de online-cursus junkie, of op zijn minst tijd te besteden aan het doen van dingen als de zelfinstructie van de waarheid en vastberadenheid om dingen te doen met je droom van voorspoed en succes is echt een elegantie om te overwinnen. Er zijn verschillende manieren om de kracht (vitaliteit) van een persoon in je bedrijf te cultiveren, in dit artikel geef ik je een krachtige methode – het heet “Je culminatiepunt versterken”.

Laten we teruggaan naar de woordenboekdefinitie van het veranderen van je kracht (vitaliteit) – veranderen wat je ontvangt. En dan liever indruk maken van wat je juist en houding hebt ontvangen en je begeven naar het stadium van een goed gevoede geest.

Niemand zegt dat men naar buiten kan gaan en andere mensen, die geen begrip hebben, kan veranderen, maar je kunt het beïnvloeden, verschuiven, leiden, geven of laten gaan op een zodanige manier dat je jezelf tot een instrument van het hoogste goed maakt.

Je kunt van jezelf een instrument maken van wat je wilt ontvangen. Laten we ons hier concentreren op onze eigen houding en laten we zeggen dat het een feit is dat we ons best doen om in de meest ware verbinding met mensen te komen, dat we de inspiratie, positiviteit en creativiteit ontwikkelen om onszelf op moreel hoger niveau te brengen en dat we respectabel gevoelig zijn voor wat we ontvangen en wat we creëren in de wereld. Zoals we onze eigen houding en ons gedrag in al hun verscheidenheid kunnen controleren, zo kunnen we ook onze eigen houding of ons eigen gedrag controleren en bekritiseren.

Het is net als nagaan of we helemaal positief en fantastisch de deur uitlopen of dat we de deur uitlopen met het gevoel dat alles vreselijk is. Je kunt jezelf gemakkelijk controleren.

Door dit soort scans te doen, kunnen we ons meer bekommeren om onze eigen houding en positiever worden. Misschien zullen we het positieve resultaat niet kunnen garanderen, maar we zijn tenminste trouw aan onszelf. Dus, maakt het uit als je ziek bent, als je verdrietig bent, als je je zwak voelt, als je gefrustreerd bent? Probeer het.

Dit kan een snelle cursus zijn om je eigen supermarkten uit te werken en je eigen zelfdiscipline en houding om meer kracht (vitaliteit) te hebben dan alle anderen. En laat een reactie achter op je gedachten over wat voor soort mensen je denkt.

Lees meer